Öne Çıkan Yayın

PUGLIA - Itria Vadisi

30 Eylül 2013 Pazartesi

Mutlu Bir Yaz

Geriye dönüp bakınca içimi ısıtan "Mutlu, umutlu bir Yaz"dı diyebiliyorum...

Güzel tatiller, leziz yemekler, enfes okumalar, bir dolu a-acaiip film, dostlarım, paylaşımlarımız, çoğalmalarımız, meditasyonun olumlu ya da olumluya döneceğine daima inandığım kısa süreli negatif etkileri, keyifli uçak yolculukları, hayatımın en güzel yaşına dediğim merhaba, Aşk ve Alpcan....

Hayat, sana bir kez daha teşekkür ederim.
Şükürler olsun her bir anına... 



Yaz en yakın arkadaşımın düğünüyle başlamıştı. Harika anlar ile anılarımız zenginleşmişti. 



Sonra beni gerçek anlamda hayatımın bir döneminde yaşamayı hayal ettiğim "Eze Village" ile tanıştırmıştı..

Eze, 2013 Cote d'Azur seyahatimin en etkileyici adresi olmuştu. Köyün ara sokaklarında sakince dolanırken bir hafta sonu sırf yazmak için bile olsa, yeniden gelip konaklamak için kendime söz vermiştim.. Sabahları köyden yürüyerek inip (mümkünce Nietzsche'nin enfes patina yolundan) gözlerimi hemen aşağıda gördüğünüz manzaraya açarak yeni güne merhaba demeyi düşlemiştim.. O ana tam olarak "cennetimden bakarken" diyebilirdim çünkü.. 



Ben dolu bir seyahat yaptım! Floransa aşkım ile yeniden kavuştum, kendime döndüm, ben'imi yeniden keşfettim.. Dönüş yolculuğunda bulutların üzerindeyken yine ve yine en çok "şükürler olsun" geçti içimden..



Son yılların en leziz şarabını bu yaz içtim.

2006 yılında tarihlenmiş bir kırmızı Rubesco! 
Hatırlanası keyfimiz uğruna mantarı bile evimdeki en kıymetli koleksiyon olan "Masumiyet Müzesi"nde yerini aldı... 



İyi yemek yaparım da, hayatımda ilk kez ve ilk denemede enfes bir lezzet noktasına erişebildiğim levrek buğlama yaptım.. Bir balık yemeği de "mutlu yaz anıları"na yazılır mı demeyin sakın! Mutfak beni her zaman besledi, medite ve mutlu etti...  



34 sayısına olan manevi bağlılığım düşünülürse, meğer beklediğimden çok daha güzel bir yaşmış da o yüzden ben kendisini çok severmişim hissiyle dolup taştım bu yıl... Kutlamalar, minik hatırlanası pastalar ve harika cümlelerin ilgili kişisi oldum, mesut oldum.. Yeni yaşın en değerli hediyelerinden biri adıma dikilmiş "20 adet fidan"dı.. Ne tatlıydı!



34 yıllık hayatımın tatlı tuzlu tecrübelerini alıp bileğime takmak istemiştim bu yıl... Kendime ait ve baktığımda bana olduğum beni hatırlatacak bir bileklik buldum sonunda. Hem de "ben" seyahatim Floransa'da ve 
Kiel James Patrick markasında..



Bodrum/Mazı benim yazlarımın belki de en kıymetli anlarını veriyor bana senelerdir.. Ritüeli bozmayıp kendisine yeniden kavuştuğum için son derece mutluyum.. Sessiz bir doğaya gözümü açıp, gerçekten yüzümü deniz suyu ile yıkayabildiğim, "Günaydin Hayat" demenin en buyuk hazzını aldığım ve tüm lüks beklentilerinden sıyrılarak "cennetim" dediğim sığınağım o benim...  



Alpcan ile taçlanmış, güzel ailem benim. Bu yaz da karşılıklı verdiğimiz tüm emek ve özenin karşılığını sağlık ve mutluluk olarak geri aldık evrenden.. Yazlık günleri, özlem günleri vs derken zaman geçti ve geriye yalnızca bizim olan ve mutlu olduğumuz anların huzurlu anıları kaldı.. 



Ve, mutlu yaz kendini hüzünlü sonbahar aylarının kollarına bıraktı... Sonbahar demek hüzün demek belki çoğumuz için, ama ben illa ki bir bahar sevinci bulurum bu aylarda da...

Can'ım Belgrad'ım. 
Hafta sonlarımın nefes anları.. 



Daima sevgiyle... "Daima"

lulu
x

14 yorum:

  1. resmen her satırda icime yaşama enerjisi doldurdun. pazartesiye böyle pozitif, böyle hayat dolu postlarla başlamak muhteşem bi his!
    iyiki girmişsin hayatıma Lüflücüm, seviyorum seni ve hep gülücükler saçan kalbini <3

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir post olmus gercekten icim acildi <3

    YanıtlaSil
  3. okunası keyifli , hu<ur verici bir yazı .

    YanıtlaSil
  4. seninle bir pazar belgrad hayalim var haberin olsun :))

    ne güzel bir özet olmuş bu ,mutlulugunu ,huzurunu içimde hissettim okurken...

    yeni yaşında çook çook daha güzel şeyler olsun güzel kalp <3

    YanıtlaSil
  5. Lulucumm icimi mutlulukla dolduruyorsun, kendime bakip mutluluk sebepleri yaratmami sagliyorsun❤ iyi ki varsin, iyi ki tanidim seni😘super bir hafta diliyorumm

    YanıtlaSil
  6. Canım harika bir yaz olmuş tek eksik bu yaz hiç biraraya gelememiş olmamız:(Ama bu açığı kış aylarında kapatabiliriz diye düşünüyorum:)Öperim:)

    YanıtlaSil
  7. Cok cok keyifli bir yazi...

    Okurken her satirindan keyif aldim.

    Yazi tekrar yasadim sayende ve duygularini cok guzel aktarmissin.

    Pazartesiyi cumaya çeviren bir yazi.

    Tebrik ediyorum.

    Yaz hic bitmesin

    İgal Biton

    YanıtlaSil
  8. nefis olmuş... Seneye daha güzellerini nasip etsin birlikte olsun :)))))))

    YanıtlaSil
  9. Bence de çok mutlu bir yazdı benim için de çok özeldi önce birlikteliğin ilk ciddi adımı, sonrasında mezuniyetle gelen hayatın ilk adımı vee daha sonrasında uzuuuun mu uzuun bir tatil. Lulucum şimdi bu fotoğraflara bakarken anladım ki ben kalbini hiç göremediğim Eze de bıraktım ben sadece yanndan geçerken bile aynı şeyleri hissettiysem senin neler hissettiğini anlayabiliyorumvcanım benim <3 seni ve Alpicoloyu çok öpüyorum ve hepimize mutlu bir kış diliyorum şimdiden .... Mümkün mü sence?

    YanıtlaSil
  10. Yazı güzel anılarla geride bıraktığın gibi, kışı da güzel anılarla geride bırakmanı dilerim enerjisi güzel insan. Özledim postlarını :)

    YanıtlaSil
  11. ne guze bir post olmus harika cumlelerinle ve guzel fotograflarinla susledigin:) her yil bi oncekinden daha guzel olsun bize daha cok mutluluk getirsin canim! bir de su belgrad olayini ben bu aralar yapariz diyodum ama 1 haftadir hastaliktan burnumuzu kasiyamiyoruz bi duzelelim de kis gelmden yapalim dimi ama:))

    YanıtlaSil
  12. Huzurun, enerjin, keyfin hic bozulmasin.., yasadiklarindan daha fazlasini yeni yasinda gerceklestir Lulucum
    Her mevsimi " Mutlu bir Yaz " gibi gecirmen, bir cift eli hep bulabilmen dilegimle...
    Iyiki tanidim seni, birde gorusebilsek 😘 cok optum

    YanıtlaSil
  13. harika bir post olmuş bu içim açıldı :)

    bloğumda Mudo çanta çekilişim var.. seni de beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/10/cekilis-mudo-canta.html

    YanıtlaSil
  14. SAnırım mutluluktan sarhoş oldum :)
    harika kareler

    YanıtlaSil