Öne Çıkan Yayın

PUGLIA - Itria Vadisi

5 Nisan 2013 Cuma

Bebekosh

Elinde mesleği, diploması, ama en önemlisi de sağlığı yerinde olmasına rağmen çalışmayan ve üretmeyen bir kadına fikren ve duygu olarak ne kadar mesafeliysem; girişimci ruhlu kadınlara da o derece yakın ve yüksek duygular besliyorum.. (Zamanın getirdiği zorlukları özellikle yalnızca "kadın" olduğu için yaşamak zorunda olanları elbette bu yorumdan ayrı tutuyorum..

Bizim de ailemizde iş hayatında başarılı bir yer edinmiş güçlü kadınlar bulunuyor. Bir çoğu da şartlarını zorlamış ya da zorluklar içinde bir şekilde kendi yolunu çizebilme şansı yakalayanlar... İçimizdeki en genç ve en yeni girişimcimiz ise bu zorlu yollardan geçmiş aile bireylerinin de desteğiyle Bebekosh adında yepyeni ve bizi çok mutlu eden bir marka inşa etti kendine..

Günümüzde bebek doğumlarının ve doğum odalarının fazlasıyla ciddiye alınmaya başlandığı düşünülürse, bu oluşum ile; bebek şekerleri, süslemeler, baby shower partileri, doğum günleri ve hatta söz, nişan ve düğün gibi tüm kişiye özel organizasyonlara yatırım yapmış olmak hakikaten mantıklı bir adım diye düşünüyorum..

İrem'in mesleğinden ve aile genlerinden gelen kuvvetli tasarım gücü, bu sektöre farklı bir bakış açısı kazandıracaktır, buna çok inanıyorum.. 

sevgiler
lulu
x


6 yorum:

  1. Harika bir girişim olmuş:)Hemen twitterdan takibe alıp,yorumdan sonra da sitesini talan etmeye gidiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Yeniden anne olmayi hissettiren harika tasarimlar :) Yolu acik olsun Bebekosh'un, basarilar diliyorum <3

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı şeyler var bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten harika şeyler var, çok sevdim! :)
    Burcu
    benhali.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. canım cok haklısın bu konuda...sıte ıse sahane bayıldım :)) 3. yası ıcın sahane organızasyon olacak demekkıı saglıkla ınsallah..emınım muthıs seyler yapılacaktır.ben boyle buyuk org ıcın 1. yapmıstım sanırım 4 veya 5ı bekleyecegım :)) ıyı ce anlaısn dıye kıyamam kuzum 1. yas gunune bakıp anne bu neee dıyor hahhaha :)) ıremı tebrık edıyorum ve bol sans dılıyorum canım

    YanıtlaSil
  6. güzelmiş gerçekten. takibe alalı bir gün gerekir elbet :)

    YanıtlaSil