Öne Çıkan Yayın

PUGLIA - Itria Vadisi

28 Ocak 2013 Pazartesi

Paris Dolmusu

Selam!

Paris genel olarak hep kısa süreli seyahat noktalarımızdan biri oldu bizim. Her ne kadar birçok kez şehri ziyaret etmiş olsak da tadı hep damağımızda kalarak geri döndük diyebilirim. Son seyahatimizde ise Paris Dolmuşu sayesinde vaktimizi oldukça verimli kullanıp özellikle de havalimanı/otel aralarındaki transfer zamanlarını en minimumda tutabildik. Bu da nefis bir ek zaman elde etmemizi sağladı..

Paris Dolmuşu'nun kişiye özel organize ettiği ve yeni yeni tüm dünyada popüler olmaya başlayan servisinden öylesine memnun kaldık ki; bu çok yerinde seyahat tavsiyesini hemen sizlerle de paylaşmak istiyorum.



Üç yıl önce, girişimci iki kardeş Aydın ve Mustafa Dinç tarafından kurulmuş Paris Dolmuşu. Paris Dolmuşu'nın ana amacı; Paris'e iş ya da özel seyahatleri için Türkiye'den gelen misafirlere kaliteli bir servis verip, kendilerini ülke sınırlarındaki kadar güvende ve rahat hissettirmek olmuş. (Açıkcası biz İstanbul'da dahi henüz böylesi sıcak bir hizmet almış değiliz)

Özellikle sanat ve moda dünyasından birçok değerli ismi misafir etmişler zaman içerisinde, hatta çoğu ile artık birer dost olmuşlar ve her Paris ziyaretlerinde transferleri onlara emanet edilmiş.. Benim kendilerini öğrenmem de sevgili Serra Yılmaz sayesinde olmuştu zaten. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az... 



Peki sistem nasıl çalışıyor? 

Rezervasyonunuzu mail, web siteleri ya da telefon yolu ile yaptıktan sonra seyahatiniz öncesi uçuş detaylarınızı kendilerine iletiyorsunuz. Yalnızca bu.

Talep ettiğiniz saatte (uçuşunuzu da takip ediyorlar zaten) havalanından sizi araçları ile karşılıyorlar..

Daha merhaba der demez hizmet anlayışlarını hissettirmeye başladıklarını söyleyebilirim. Ve bunu kesinlikle makul bir ücret karşılığında yapıyorlar. İster havaalanı transferleri ister tüm Paris seyahatinizin gezi noktaları ister çevre köy ve kasabaların ziyareti.... Tüm isteklerinizde aynı kalitede servis alacağınıza ve de fiyatların makul seyredeceğine emin olabilirsiniz..

(Revize Bilgi 2019: Ülkemizde durmaksızın devam eden Euro para biriminin artışı sonrası elbette bu servisin bedellerinin de "makul" olduğunu söylemek çok mümkün olmuyor, ancak yine de taksi kullanma fikriniz olduğunda kesinlikle daha makul bir seviyede kalacaklarından emin olabilirsiniz..)

Bizi ilk deneyimimizde dünya tatlısı sevgili Serkan, Paris/Charles de Gaulle'de 
karşıladı. Seyahat boyunca kullanabileceğimiz bazı şehir bilgilerini de paylaşmayı ihmal etmedi soğolsun... Bu bilgiler hem çok işimize yaradı hem de hayatımızı kolaylaştırdı diyebilirim. Geri dönüş transferimizi ise Aydin Bey ile seyahat ederek tamamladık. Hakikaten hem kendim hem de aile firmamız Passo Plus adına gönülden teşekkür ediyorum kendilerine.. 

Ve; bir sonraki Paris ziyaretimizde de görüşeceğimizi çok iyi biliyorum... 

sevgiler
lulu
x

18 yorum:

  1. Canım daha önce hiç Paris seyahati yapmamış biri olarak birgün planlarsak kesinlikle kullanmak için notumu aldım bile:)Paris postlarını heyecanla ve aşkla bekliyorum!:)

    YanıtlaSil
  2. Bloğun çok eğlenceli, seni takibe aldım:) Geçen Paris'e gittiğimde böyle bir servisten haberim olsaydı keşke, paylaşımın için çok teşekkürler!

    http://pukfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Paris'e gittiğim de mutlaka deneyeceğim çok faydalı bir yazı olmuş (:

    shelikestravelling.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. teknolojiden gerei kalmayalım diye h5 aldım yine yetişemiyorum :) sabah msj burakmıştım gelmemiş :)ama sanırım sorun blog da yoksa telefonumu çok seviyorum :)

    sabah onkoloji koridorlarında çaresiz bakışlara sahip pek çok insanın arasında napsam diye aranırken seni buldum :)yine çok iyi geldin bana ve seni beni sıkıntılarımdan arındıran meleğim ilan ettim

    ellerine sağlık bilgi içerikli bi post bile olsa beni rahattlattı aldı götürdü uzaklara

    kocaamana öpüyorumm

    YanıtlaSil
  5. Lulucum hemen arsivime kaydettim yazini ve siteyi ve dostlarima da gonderdim maille :) Bu degerli bilgi icin cok tesekkurler, keske diger ulkelerde de bu tarz hizmetler verilse!
    Sevgiyle kal, mutlu haftalar <3

    YanıtlaSil
  6. süper bilgi ;)
    dilerim yakın zamanda işime yarar :))

    YanıtlaSil
  7. güzel bir paylaşım oldu.. gidersem mutlaka aklımın bir köşesinde buluncak.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. @Gulsah Erol tatlimm kesinlikle notlarinda olsun.. Belki romantik bir balayi adresiniz olur ve balayina yakisir bir servis alirsiniz ;)

    @Buket punkFashion Cok tesekkurler Buket'cim.. Bi sonraki seyahatte kullanmalisin ;)

    @nur ozturk Tesekkurler cnm.. sende de kullan ve sen de paylas bizimle ve takipcilerinle deneyimizi.. ;)

    @DeNiS' Lovely CoLLection Kuzum benim. O koridorlar kisa zamanda hayatinizdan cikacak ve saglikli gunlerinize geri doneceksiniz.. Bitanemsin, sen de benim melegimsin.. Moralimi hep yukselten ve hayata daha cok baglanmami saglayan.. Iyi ki varsin Deniz ! :)

    @Ayfer canimmm supersin.. Umarim kullanan herkes benim kadar memnun kalir.. ;)

    @Naked Queen ebet senin gibi ask bocegi icin cok keyifli bir bilgi bu ! :)

    @Prettyinpink bride Tesekkurler cnm.. Mutlaka kenarda beklesin ve gerektiginde kullan cnm.. ;)

    YanıtlaSil
  9. ne güzel bi bilgi bu lüffücüm!:) ama paris de o kadar keşfetmesi kolay, o kadar sakin bi sehirki, ben yine de böyle bi hizmete ihtiyac duymaz, herşeyimi kendim yapmak ve her yeri ayaklarımla keşfetmek isterdim. meraba ben control freak'li insan:))

    YanıtlaSil
  10. Lulucum, cok guzel bir hizmetmis bu, ben de yazdim notlarima, insallah bu sene gidebiliriz yine :) muaahhh

    YanıtlaSil
  11. Bu kadarlik bir paris gecmisim var sayende haberdar oldum bebegim ! Bu gidisimde degil ama bir dahaki sefere denemek istiyorum PAris Dolusunu :) Ve sana coook tesekkur ediyorum <333

    YanıtlaSil
  12. süper bir bilgiymiş gerçekten. postu kaydettim bile :)

    YanıtlaSil
  13. @minikkus tatlim cok haklisin ben de asla biri ile gezmek istemem ziyaret ettigim sehirleri ama havaalani transferi icin nefis oluyor. VIP gidip gelmek.. Bu anlamda kullanmak mantikli ;)

    @Lila Moonlight Insallah tatlim.. Tam senin sevecegin bir transfer detayi ;)

    @Fifthfloorovergoldenhorn hihih alirlar seni sevdicegine daha hizli kavustururlar :))

    @missipisi tatlim pisim.. Tesekkurler kullanmani dilerim ;)

    YanıtlaSil
  14. lulucum, blogumda ilk çekilişim var;) katılırsan çok memnun olurum, katılamazsan da cnn sağolsun güzellik;)

    sevgiler:)

    http://www.prettyinpinkbride.com/2013/01/size-bir-hediyem-var-my-first-giveaway.html

    YanıtlaSil
  15. Kuzum ben de duymustum Paris Dolmusunu ozellikle Serra Yılmaz cok kullanıyor dediğin gibi, merkez değil de kasaba gezecek olursam iletişime gecmek isterim:)

    YanıtlaSil
  16. ayssss ne sevımlı bı ısım parıs dolmusu:))) haha:)) ustelık sınırsız hızmet...kısa vaktı olanlar ıcın bend-ce kacırılmayacak fırsat..sevgıler

    YanıtlaSil
  17. SÜPER
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Kesinlikle çok başarılı bir uygulama! Sayende haberimiz oldu ve gidişte de dönüşte de kullandık, bundan sonraki seyahatlerimizde de kesinlikle kullanacağız Lulu'm! :) hizmet kalitesi süperdi!
    ;)

    YanıtlaSil