Öne Çıkan Yayın

PUGLIA - Itria Vadisi

12 Aralık 2011 Pazartesi

The Versatile Blogger



Cupcake Hayatlar beni çok yönlü bir blogger olarak mimlemiş. Pek tatlı.
 Ne diyeyim; dünyanın en leziz, en renkli cupcakeleri onun olsun...

Gelelim benim hakkımdaki en net 7 sıralamasına;

1. Seyahat etmek benim için bir yaşam şekli. Gezerken farklı kültürler eşliğinde gelişmeyi çok seviyorum. Gezerken okumaya, bilgilerimi daima görsel olarak da beslemeye bayılıyorum. Lezzet keşifleri ve sanat da seyahatlerimizin en birincil nedenleri diyebilirim.

2. Meditasyon hayatımın vazgeçilmez bir parçsı. 2002 yılından bu yana...
 Kendi merkezimde ve dengede olduğumu kendime hatırlatmadan yeni güne başlamamaya çabalıyorum.

3. Evde kocaman sofralar hazırlamaya bayılırım! (servis kısmında çok yetersizim; zira hizmet etmek aklıma gelmiyor valla sofraya oturduktan sonra ama enfes sofralar hazırlama konusunda iddialıyım) Özellikle seyahat donüşlerimiz bir şölene dönüşür bu anlamda. Yerel ürünlerden yapılmış alış-verişler mutlaka dostlarla paylaşılır..

4. Kitap okumadığım gün sanırım ki yoktur. Hayatımın tek sığnağı okuduğum kitaplar kabul ederim. Bu anlamda üye olduğum goodreads 'i tüm kitap kurtlarına tavsiye edebilirim. Okumalarınızı bu sayede çeşitlendirebilir ve de daha iyi tercihler yapmak adına bu platformdan yararlanabilirsiniz.

5. Filmler, müzikler, filmler, müzikler.. Onlarsız bu safsatalarla dolu dünyaya nasıl karşı dururdum bilemiyorum. Bol bol film, daima müzik!

6. Yeni insanlar tanımayı çok seviyorum.. Yani hakikaten tanımak, nitelikli muhabbetlerin içinde olmak ve bambaşka bakış açılarını gözlemlemek.. 

7. Hayatımdan uzak tuttuğum ya da zaman içinde daha iyi tanıyarak arama duvarlar ördüğüm insanlar çok oluyor. Öz eleştiri olarak; bu konuda zaman zaman çok katı olduğumu söyleyebilirim. Siyah ve beyazlar dışında bazen grilerin de varlığını kabul etmem gerekiyor. Uzun zamandır daha yumuşak geçişler yapabilmek icin meditasyonla bu konu üzerine çalışıyorum. Olacak umarım. Çesitliliğe elbette her daim açığım ve gelişmek için kendisine çok fazla ihtiyacım olduğunun farkındayım, lakin yine de dedikodu ile beslenen, kendi hayatından çok karşısındaki insanların hayatını sorgulayanlara tahammülüm yok. İyi ve kötü hepimizin içinde varolan duygular bunlar ve bir şekilde dengelenmeleri şart diye düşünüyorum. 


sevgiler
lulu
x

11 yorum:

  1. goodreads çok hoş bir yere benziyor hemen incelemeye başlıyorum ! =)
    ayrıca bi gün size misafirliğe gelmek istedim şu an ! :D

    YanıtlaSil
  2. GoodReads kesinlikle sahane bi yer ! Kitap okuma sevkini inanilmaz arttiriyor kesinlikle.. hedefler koyup onu yakalamaya calismak ve ne okusam diye dusunmeyi engellemesi de cabasi :))

    Ne guzel olur !! bende seni agirlamak istedim.. Bunu dusunelim ;)

    YanıtlaSil
  3. Lulu`cum paylasimin ve benim icin diledigin renkli ve leziz Cupcakeler icin cok ama cok tesekkur ederim;)

    7 gercegini okudukca bir kez daha ne kadar ortak noktamiz oldugunu farkettim.

    iyi ki Cupcake sansina karsilasmisiz diyorum;)

    YanıtlaSil
  4. Gonca'cimm !! Kesinlikle ayni fikirdeyimmm.. Seni tanimak cok buyuk bir keyif ! Bu cupcake sanslarimiz hemde bol kremalisindan hic bitmesin :))

    YanıtlaSil
  5. Tatlım teşekkür ederim yeni gördüm yazını hafta sonu bir zehirlenme vakası yaşadık istanbul da blogumla ilgilenemedim. Enerjin harika , hayata bakışımız böyle olmalı zaten doya doya gezmeli, yemeli içmeli pozitif olmalı insan ve sana tamamen katılıyorum kıskanç olan insanları hayatımızdan çıkarmalı...

    YanıtlaSil
  6. Lulucum, yedi gercegini cok sevdim, ortak noktalarimizi gormek cok hosuma gidiyor. Demek senin salonda morlarla suslu, ne guzel. Cupcake de seni green tea keyfine cagirdim bugun, insallah birgun gercekten yapariz evlerimizde :))

    YanıtlaSil
  7. @ sonsuz dekorasyon canim cok gecmis olsun.. Baliktan mi ? :(( bende merak etmistim hic senden post gelmeyince.. Dikkat et kendine !!

    @ Aylin at Lila Moonlight Aylin'cimmm , benimde ! Hayata ayni sicaklikla bakabilen insanlara denk gelmek gercekten zor.. O nedenle senin ve Gonca'nin naif ve sik hayatindan inanilmaz mutlu oluyorum.. Simdi hemen green tea keyif cagrina bakiyorum :))

    YanıtlaSil
  8. çok şirin bir blogun var :)
    kıskançları bende sevmem ve de tam bir çanta delisiyim :D

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Tesekkurler Rainbow ! begenmene cok sevindim.. :) Kiskanclari kaldir at hayatindan.. Onlarsiz emin ol daha mutlu olacaksin :) Bu arada umarim canta deliligin butceni sarsmiyordur.. :))))

    YanıtlaSil
  10. meditasyon iyi geliyor kulağa yaa :) gerçekten hergün yapabiliyor musun peki??

    çok teşekkür ederim bana da göndermişsin ödülü :) ben yapmıştım ama aynı postu, bakmak istersen burada: http://www.wear-a-smile.com/2011/06/something-different.html

    çok öpüyorum canım <3

    YanıtlaSil
  11. slm cnm.. meditasyonu 5 yildir duzenli yapiyorum tabi bu kadar yil emek verince ve karsiligini alinca kesinlikle hayat seklin haline geliyor ;) Dogru bir baslangic ile kesinlikle gunun her saati yapma firsatin olabilir illa oturup medite haline gecmen gerekmiyor ;) Kendimi ait hissetmedigim bir ortamda sessizce meditasyon yapmak bile mumkun benim icin :)) Tavsiye ediyorummm kesinlikle !!!

    Odulu sana gonderdim ama aslinda senin postunu da okumustum ! atlamisim o kismi heralde.. ama sende cok yonlusun napalim aklima ilk gelenlerdendin :))

    YanıtlaSil