Öne Çıkan Yayın

PUGLIA - Itria Vadisi

11 Aralık 2012 Salı

MONET

Merhaba,

Blog dünyasına yeni adım attığımda büyük şehirler yerine daha kıyıda köşede kalmış şehirleri detaylandırmak ve tavsiye edilesi restoran ya da sanat noktalarını paylaşmak gibi bir amacım vardı.. O sıralar Paris ile ilgili alternetif bir tavsiyede bulunmuş ve Paris'i anlatmak yerine St.Lazare tren istasyonundan Giverny kasabasına giden trene atlamanızı ve Monet'nin muhteşem evi ve bahçesini görmenizi tavsiye etmiştim. post burada ;)

Zaman içinde şehre nefis bir haber geldi ve Monet eserlerinin bir bölümünün Sabancı Ailesi'nin sanata verdikleri değerin bir yansıması olarak SSM'de sergileneceğini öğrendik.

İşte bu postta göreceğiniz tüm görseller havanın yağmurlu, bizimse ruhen çok yüksek olduğumuz o mutlu sanat gününe dair.

Not1: Fotoğraf çekmenin yasak ve bir bakıma anlamsız olduğu sergi ile ilgili bir fotoğraf paylaşmıyorum. (Aslında bir yanım fotoğraflar hava uçuşmalı ve sanat halka daha çok sirayet etmeli diye düşünüyor, ama diğer yanım oldukça anlamsız buluyor ve sergiyi yaşa Lulucum diyor..)

Not2: Müze 6 Ocak 2013'e kadar ziyarete açık olacak.. İstanbul'da bir gününüzü Monet'ye ayırmanızı ve serginin ruhunuza işlemesine fırsat vermenizi gönülden dilerim.









sevgiler
lulu
x

20 yorum:

  1. monet ye gitmeyi uzun zamandır planlıyorduk.. iyi oldu hatırlamak.. en kısa zamanda inşallah;)

    YanıtlaSil
  2. Hem de 6 Ocak'a kadar;) TR sinirlari icindeyken gitmeyi nasil da cok isterim! Olmadi Giverny'e:))
    Tuzlu muffin'ler ise aklimi karistirdi, meraklandirdi, deneyemecegim diye de dudak bukturdu:/

    Vee en cok sevdigim kismi sona biraktim:)
    Ya demek bazen outfit post'u yapasin geliyor, yerim! Yap, yap, yap diye de tempo tutarim. Tul eteginin guzelligine de bayilirim, onu da yiyeceklerim arasina katarim:P

    YanıtlaSil
  3. Yine çok keyifli bir post olmuş:)Umarım bitmeden yetişirim ben de yoksa çok üzülüceğim:(

    YanıtlaSil
  4. hala gitmemiş olduğum için kendime çok kızıyorum. bu posttan sonra daha da çok kızdım.

    domatesli muffin mi ? hayatta yiyemem biliyorsun di mi ?

    YanıtlaSil
  5. belki cok fazla sanattan anlamıyorum ama o kasabaya gitmedigim icin su an derin bi pismanlık icindeyim! zaten biz yazın da parise gidecegimize söz vermiştik, demekki o zaman bu kasabaya gitmemiz şart!
    bide o tuzlu muffinler kulaga her ne kadar itici gelse de benim gibi pisbogazlı birinin ziyadesiyle ilgisini cekti bilesin:) evde denesem mi diye düşünmeye basladım bile:) şeker yerine bi tutam tuz koyarım olur biter diimi ^,^
    öperim minnak kız cocugu arkadasımı kocamanından :*

    YanıtlaSil
  6. Demir dogdugunda hayatımın bıttıgını bır daha hıc bıseyin eskisi gibi olamayacagını dusunmeye baslamıstım.. Taaa ki seni tanıyana kadar.pozıtıflıgın öyle bır geciyorkı karsı tarafa kayıtsız kalamıyor ınsan hıc bır seye..iyikii iyikii tanıdımm senii;)

    YanıtlaSil
  7. Bende kesinlikle gitmek istiyorum bu ayın sonuna kadar, çok az zamanım kalmış :)) Hele o başçe ne güzel sanki başka bir dünyadan orası, huzur dolu :)) E tabi sende bir şirine olarak pek yakışmışsınnn :))

    YanıtlaSil
  8. Bence içinden geldiğinde stil postuda yap Lulum, neden olmasın. Mesela bu tül etekli, deri ceketli kombin, bence fotoğraflarla detaylandırılacak kadar güzelmiş. Ayrıca bahçe dediğin gibi şahane, merdivenlere otur yeşilin ve mavinin keyfine var tadında. Domates ve zeytini bir arada yemeyi seven biri olarak, domates ve zeytinli muffini merak etmedim değil. Bir öğle arasaı kaçamağı olarak düşünülebilir :)

    YanıtlaSil
  9. Lulucum, sayende Istanbul planlarimi sekillendiriyorum su anda, o bahcede jazz brunch yapmistik seneler evvel bir yaz gunu. Istedigim bir suru sergiyi kacirmistim Istanbul tarihlerim yada is yukum izin vermediginden ama simdi hazir tatildeyken bu sergi kacmaz benden. Belki ben de ucundan bir outfit cekimi de yaparim o guzel bahcede : ) Senin o tutunu yesinler, deri ceketle kombinlemek de cok hos olmus. Ilk resme bayildim, zevkli arm party in kirmizi ojelerin o tulun uzerinde harika olmus : )

    YanıtlaSil
  10. Yerim seni kadiinnnn oncelikle ! daha cok outfit postu isterim ona gore :) Sabanci muzesini cok severim hatta guzel de bir post yaptim bile orda bu yaz :) Ama kibirlilik edip zaten pariste ve ny ta Monet segisine gittik bir cok eserini gorduk diyip baska sergileri ve etkinlikleri degerlendirdik biz :p Ama Sabancinin o muhtesem atmosferi icin bir kez daha gidilirmis :p

    YanıtlaSil
  11. Ahhh keske bende TR'de olup o guzel bahcede ve muzede gezebilseydim simdi.

    Kisa olmazsa yaza olur ins. ve giderim umarim. .

    Arm party, tutu, ojeler evet superler.

    xxx

    YanıtlaSil
  12. Canım arkadasım cok guzel bir yazı olmuş,(herzamanki gibi) Polat'ın okulu Sabancı Müzesi'ne gezi düzenledi. Ama ben hasta oldugum için gidemedim:((( neler kacirdigımı şimdi daha iyi anlıyorum:))) ama ilk fırsatta gidicem:)))

    YanıtlaSil
  13. Lulucum muzeeeyı not aldım hatta ılk fırsatta gıdecegız:)) Outfıt cekımı ıcınde fısıltını duyar gıbıyım :)) bende fashionbloggerı degılım :) ama sevıyorum bu cekımlerı hayarat daır hersey blogu benım kı ordan burdan :) keza senın postlarında senı gormek yuzumde gulumsemeye sebep oldu bılesın bence bazen bunu yap :)) benım ıcın her zaman da kabul :) cok sıkısn sen etehgıne bayıldım:))) alpcan kuzusunu en guzel yerınden yanı her yerınden opuyorum..sevgıler canım

    YanıtlaSil
  14. Bugun gunesli ve guzel gunde ne yapsam diye dusunurken bu harika post'unu gordum. Hemen programimi yaptim, Sabanci muzesindeyim ;0) Tesekkurler Lulu'cum. Sevgiyle kal <3

    YanıtlaSil
  15. sayende bir şey öğrenmiş oldum merakta ettim umarım gidebilirim:)
    sevgiler bu arada çok şıksın

    YanıtlaSil
  16. gidilecek bir yer daha eklendi listeme sayende, umarım yetiştirebilirm ....bayılıyorum senin tavsiyelerini not etmeye...bir sürü notum var şimdilik, zamanı geldiğinde cebimden cıkarıp kullanacağım....

    bazen mi? bazen! hep yapmalısın askım, aralara atıştırmalısın... o kadar özenlisin ki ! instagram dan biliyorum en çok takıların, aksesuarların öyle zrifki .... hadi artık bekleyelim snden de stil postları :)

    öpüyor,sarılıyorum çok seni bitanem

    YanıtlaSil
  17. küçük sihirli tavsiyelerine bayılıyorum <3
    her günün böyle keyifle gecsin lulu'm :)

    YanıtlaSil
  18. Whoa! This blog looks just liκe my оld οne!

    It's on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!

    my webpage: SEOPressor V5

    YanıtlaSil
  19. Howdy јust wanted to gіvе you a quick hеads uρ.
    The text in youг content seem tο bе
    running off the ѕcrееn in Chrome.
    Ι'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I'ԁ post to let you knοw.
    The style and deѕign look great thοugh!
    Hope you get thе issue resоlved soon. Many thanks

    mу web site; Latest SEOPressor Plugin

    YanıtlaSil
  20. Hello! I just wish to give you a huge thumbs up for your
    excellent info you have here on this post. I am returning to your web site for more soon.


    Have a look at my web blog; digitürk internet kampanyaları başvuru

    YanıtlaSil